Välj en sida

Välkomnande värme bakom portarna till Härlövs handelscenter

Eveco / Referenser

Strax utanför Kristianstad ligger Härlöv, en liten ort som lockar besökare med både handel, restauranger och träningsmöjligheter. Där finns Härlöv Handelsplats, ett köpcentrum som satsar framåt och växer rejält. Under våren 2021 utökades handelsområdet med ett tiotal nya butiker och restauranger. I februari invigde man först Stora Coop. Därefter har butiker som Jysk, Rusta och Apoteket Kronan öppnat. Dessutom har nu träningskedjan Nordic Wellness etablerat ett toppmodernt gym här.

De flesta av Härlövs nya butiker har installerat varmluftsridåer från Eveco. Därmed kan de värma luften kyliga dagar samtidigt som de sparar energi. Varma sommardagar bevarar samma luftridåer kylan kvar inomhus och ger därför ett behagligt inneklimat. Patrik Johansson, säljare på Eveco, berättar att man har valt två olika modeller av luftridåer till Härlövs handelplats. Dels är det den infällda Finesse, och det är den frihängande Standesse. Luftridåerna levererades i olika längder för att passa de olika entréerna. Dessutom regleras större portar med varmluftsridåer i par.

 

Smart reglering

Reglersystemet som styr luftridåerna är AirGenio Comfort. Patrik berättar om det användarvänliga systemet. T.ex. kan man enkelt ställa in temperaturen via en TouchScreen. Dessutom är AirGenio redan från start förkonfigurerat för att spara energi.

Installationen av luftridåerna är gjorda av Assemblin. Mattias Jönsson på Assemblin var projektledare under arbetet i Härlöv. Han lägger till att hela reglersystemet är enkelt att installera, instruktionerna är tydliga. Sedan berättar han att luftridåerna har varit i drift sedan i februari 2021.

– Anläggningen har fungerat utmärkt och produkterna har tuffat på sedan vi startade dem, säger Mattias.

Mattias är nöjd med både produkterna och den support han har fått från Eveco. Luftridåerna och reglersystemen täcker alla behov de har haft. Sedan lyfter han speciellt fram kontakten med Patrik. Mattias berömmer den snabba support Patrik har gett, från start till igångsättning av hela systemet.

– Han är bara ett samtal bort, man får hjälp direkt!, sammanfattar Mattias.