Välj en sida

Svala lokaler för en unik samling sportbilar

Ferrari är ett exklusivt varumärke inom bilindustrin, kända för snabba bilar i hög kvalitet och prestanda. Bilarna utmärker sig för sin design, de är rullande skönheter, och de ligger i framkant vad gäller tekniska innovationer. Många drömmer nog om ett alldeles eget exemplar av de exklusiva bilarna. För att hålla drömmarna vid liv kan du åka och se en unik samling av de här fantastiska bilarna på Hotel Tylösand i Halmstad. När du ändå är där, passa på att kika upp i taket. Där hittar du Skystar från Eveco. Det är nämligen viktigt att hallen som de dyrbara bilarna står uppställda i håller en jämn, sval temperatur. Ett optimalt klimat för en unik samling rariteter helt enkelt.

 

The Front House

Drömmarna om en egen Ferrari har för Per och Åsa Gessle blivit verklighet. Och inte bara en gång. Deras samling är unik. Det är den du kan åka och titta på nu. För bara några veckor sedan, i maj 2023, invigdes The Front House. Det är en helt ny utbyggnad i anslutning till Hotel Tylösand. På bottenplan i den nya delen av hotellet finns en utställningshall. Det är där de värdefulla bilarna står uppställda. Vi är väldigt glada att man valde just våra Skystar fläktkonvektorer för att reglera inomhusklimatet i den här långa, inglasade hallen.

Vid installationen har man satsat lite extra på fläktkonvektorer av hög standard. Vi vet ju redan att Ferrari står för förstklassig design och tekniska innovationer. Precis som Skystar. Valet av klimatanläggning känns som en matchning. Dessutom har man lag extra krut på att konvektorerna ska smälta in i resten av miljön. De är lackerade i en matt, svart kulör för att passa ihop med miljön runtomkring.

Vill du veta mer om Skystar? Hör av dig till oss, eller klicka här för att läsa mer!
Läs mer om Skystar här

Om du vill läsa mer om The Front House kan du göra det här!

Fakta

Nybyggnation
Uppdragsgivare: Hotel Tylösand
Fastighetsägare: Hotel Tylösand
VVS-entreprenör: Oscar Hanson VVS
Färdigställande: 2023
Verksamhet: Hotell, konferens, spa, restaurang och utställningar
Ort: Halmstad