Välj en sida

Ny ISO-certifiering 2023

Eveco / Nyheter

ISO-certifiering av Eveco - 2023

Vi på Eveco har alltid haft höga krav på både våra produkter och på oss själva. Som sig bör har många av våra produkter certifikat som styrker detta. Sedan tidigare är det också dokumenterat att vi som företag håller hög klass. Nyligen, i maj 2023, förnyades våra ISO certifieringar. Vi är certifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001.

ISO 9001 är ett kvitto på att vi uppfyller bestämda krav som ställs på kvalitetsledning, bl.a. handlar det om kundfokus, att organisationen utgår från kundernas behov.

ISO 14001 är en internationellt accepterad standard som handlar om miljöledning. Certifieringen intygar att vår organisation bl.a. har ett miljöledningssystem som är en naturlig del av vår dagliga verksamhet.  

Läs mer om våra kvalitets- och miljöpolicyer här

Välkommen Johan!

Vi har en glad nyhet till alla befintliga och blivande kunder i Region Öst. Nu förstärker vi nämligen Jannes team på distriktet med en ny och...

läs mer

Hösttider

Sommarvärmen tycks dröja sig kvar lite till, men sett till almanackan är hösten här. Äntligen säger nog många! Snart kan vi njuta av färgsprakande...

läs mer