Välj en sida

Kan du hitta fläktkonvektorn?

Eveco / Referenser

En lackerad Skystar gömmer sig i bilden

Visst går det att kombinera teknik och design. Det såg vi tydligt när vi besökte The Melody Club, en restaurang och bar i Göteborg. Inredningen i de olika rummen talar för att här finns ett stort intresse för design. På The Melody Club kan du även kliva upp på scen i en av alla de karaoke-studios som finns här. I varje studio finns den teknik som krävs för musikaliska stordåd. Dessutom har de i taket, snyggt och diskret, installerat Skystar ECM från Eveco. För att få till ett riktigt snyggt resultat är de speciallackerade!

Middag på Melody Club

Skystar ECM är en fläktkonvektor man för det mesta fäller in i ett undertak. Då är det bara fronten som avslöjar att det döljer sig ett effektivt klimatsystem i taket. Skystar är diskret redan i den vita kulör den som standard har. Genom att lackera fronten kan du alltså göra den ännu diskretare. Precis som The Melody Club har gjort.

När du vill lackera en fläktkonvektorer från Eveco kan du välja i stort sett vilken kulör du vill. Det vanliga är att välja en nyans som gör att konvektorn smälter in i omgivningen. Som här, en lila nyans som tagen ur Purple Rain, perfekt i sin lila musikstudio. Eller kanske en mjuk rosa som bäddas in i restaurangens sobra miljö.

Men det är fritt fram att tänka tvärtom. Välj i stället en mer oväntad färg om du vill att fläktkonvektorn ska bli mer iögonfallande.

Många av våra produkter kan speciallackeras i valfri kulör. En del av dem sitter precis som Skystar i taket, som strålvärmare DuckStrip och Pulsar. Även våra luftridåer kan lackeras för att matcha resten av inredningen. Hör av dig till oss om du har frågor om det! Och vill du vara superstjärna för en kväll är det bara att boka en karaoke-studio hos The Melody Club.

Läs mer om Skystar ECM här.