Välj en sida

Nya SpaceSaver SS80 – nu till låga socklar

Eveco / Nyheter

Vår nya fläktkonvektor SpaceSaver SS80

Vår minsta fläktkonvektor, nya SpaceSaver SS80, passar även där du har riktigt låga sockelhöjder. Den går in i socklar med så låg höjd som 80 mm, t.ex. IKEA-kök. Det är en efterfrågad modell som äntligen gör entré i sortimentet.

SpaceSaver finns i olika effektstorlekar för att passa såväl stora som små kök. För att smälta in snyggt med resten av inredningen kan du välja till frontgaller i olika färger och ytbehandlingar. Klicka här för att se hur du planerar för en SpaceSaver i köket.

Såg du avsnittet av Arga Snickaren när de åker hem till Frank Andersson? Där väljer hantverkarna att använda SpaceSaver, och motiverar valet av värmekälla med de här orden:

Det är ett jättebra komplement till golvvärme eller radiator i köket – speciellt i småkök. Installationen av termostaten styr fläkten så de inte behöver tänka på det”.

Välkommen Johan!

Vi har en glad nyhet till alla befintliga och blivande kunder i Region Öst. Nu förstärker vi nämligen Jannes team på distriktet med en ny och...

läs mer

Hösttider

Sommarvärmen tycks dröja sig kvar lite till, men sett till almanackan är hösten här. Äntligen säger nog många! Snart kan vi njuta av färgsprakande...

läs mer

Ny ISO-certifiering 2023

I maj 2023 förnyades våra ISO-certifieringar. Vi är certifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Certifieringarna är kvitton på att vi håller en hög standard vad gäller både kvalitets- och miljöledning.

läs mer