Välj en sida

Ernströmgruppen ny majoritetsägare

Eveco / Nyheter

Nyhet – nu en del av Ernströmgruppen

Ernströmgruppen är en familjeägd Göteborgsbaserad industrikoncern. Genom sin division ”Flow technology” förvärvar de 80% av aktierna i Eveco. De tidigare ägarna, Ola Lindstrand och Henrik Hofgren, kvarstår som delägare, och de fortsätter leda företaget framåt på samma sätt som innan.

Ernströmgruppen är ett företag som samlar entreprenörsdrivna företag. De har ett starkt fokus på hållbarhet, innovation och digitalisering, och tanken är att de tillsammans med oss ska arbeta långsiktigt på Evecos framtid. Syftet med den här affären är att stärka Evecos konkurrenskraft och vår redan starka position på marknaden, att säkerställa en trygg framtid, och att samtidigt öka våra möjligheter för en ökad utveckling, innovation och tillväxt. I mångt och mycket delar vi och Ernströmgruppen samma värderingar och visioner, där långsiktighet och hållbarhet präglar båda våra företag. Miljöpolicyn är viktig, och just hållbarhet inför framtida generationer är ett avgörande mål för oss båda.

Ni som är våra kunder och leverantörer kan känna er helt trygga med att Eveco kommer fortsätta leverera högkvalitativa produkter. Ni kommer att ha kvar alla era personliga kontakter hos oss, och den support och service ni är vana vid kommer också att finnas kvar på precis samma sätt. Ernströmgruppen kommer tillföra Eveco ytterligare kompetens och möjligheter att investera i utvecklingen framåt, vilket kan gynna alla nära samarbeten vi redan har, och även leda till nya samarbeten och produktområden.

”Ernströmgruppen är en familjeägd långsiktig industrikoncern som delar våra grundvärderingar inom företagande och hållbarhet. Vi är glada över att ingå i Ernströmgruppen tillsammans med bolag som delar våra möjligheter och utmaningar och tror att vi gemensamt kommer kunna utveckla Eveco till nästa nivå”, säger VD och delägare Ola Lindstrand.

Välkommen Johan!

Vi har en glad nyhet till alla befintliga och blivande kunder i Region Öst. Nu förstärker vi nämligen Jannes team på distriktet med en ny och...

läs mer

Hösttider

Sommarvärmen tycks dröja sig kvar lite till, men sett till almanackan är hösten här. Äntligen säger nog många! Snart kan vi njuta av färgsprakande...

läs mer

Ny ISO-certifiering 2023

I maj 2023 förnyades våra ISO-certifieringar. Vi är certifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Certifieringarna är kvitton på att vi håller en hög standard vad gäller både kvalitets- och miljöledning.

läs mer